Om optimale zorg te kunnen verlenen aan jouw patiënt is het als arts ontzettend belangrijk dat je beschikt over voldoende kennis van de humane farmacologie. Een gebrek aan farmacologische kennis gaat namelijk ten koste van de medicatieveiligheid van de patiënt. Onder leiding van Dr. G.J.H. Dumont zet de MediPoli zich daarom in om studenten deze kennis bij te brengen door farmacologie-onderwijs te ontwikkelen en te doceren in zowel de bachelor als de master van Geneeskunde. Kortom, farmacologie-onderwijs voor studenten, door studenten!

Gemotiveerde geneeskundestudenten die graag hun onderwijscompetenties willen ontwikkelen en affiniteit hebben voor farmacologie kunnen solliciteren voor de functie van MediPoli-docent in onze docentenpool. Om het onderwijs van kwaliteit te voorzien, doorlopen deze studenten eerst een training. Hierna zijn zij gecertificeerd om het onderwijs van de MediPoli te verzorgen aan andere studenten.

Ben jij een geneeskundestudent en wil jij betaald farmacologie-onderwijs geven in de bachelor of de master? Of mocht je als vakcoördinator geïnteresseerd zijn in het onderwijs van de MediPoli? Neem dan gerust contact met ons op.